funderingar

jag såg lite lite på en film om en man som under många år använde sig av stanley kubricks identitet. dä tänkte jag att det egentligen är ganska konstigt att en sådan bagatell som att något använder fel namn kan ge decennier i fängelse. jag måste säga att det känns snäppet värre att mörda någon eller stjäla någons barn. fast då började jag tänka på vad som skulle hända om den lagen inte fanns. antagligen skulle hela jordens befolkning gå omkring och vara johnny depp. alla människor skulle bli mer jämställda men hur fasiken skulle man få kontakt med "rätt" version om man ville prata väsentligheter som kärleksgnabb(?)

en briljant uppfinning kom jag på också. jag tycker att det är konstig att bilar tillhörande filmbrottslingar har nummerskylten kvar, då kan man ju fånga dem hur lätt som helst. det måste i och för sig vara för att de annars skulle bli stoppade i samma stund som de satte första hjulet på motorvägen. varför då inte ha en digital nummerskylt som visar en helt blank skylt under obekväma tillfällen som vid ett bakrån men som med hjälp utav en enkel knapptryckning visar valfritt registreringsnummer? ey?

dröm tralala

det måste ha haft något med busstrejken att göra för jag drömde att jag åkte buss. såhär:
jag vaknar plötsligt till och upptäcker att jag är på någon halvsjaskig buss och har ingen aning om hur jag hamnade där. utgår ifrån att jag har druckit alldeles alldeles. kollar upp på skylten för att förvissa mig om att jag inte har missat min busstation. namnet på min stations står inte där istället står där något jättekonstig namn, jag får panik, det är fel buss och jag vet inte vart jag är. jag springer fram till busschaffören, för ingen annan sitter i bussen. dessvärre visar det sig att det gör inte busschaffören heller. haha.

work

jag har alltid varit en sentimental tönt så självklart var det omöjligt för mig att slita mig ifrån de söta fritidsbarnen på fredagen. jag stannade cirkus två timmar extra och trots det kände jag mig som en hemsk HEMSK människa när jag gick. jag saknar dem redan!

här är några citat från världens gulligaste pojke:
(pratandes med ett annat barn)
- jag har planterat en benbit i en kruka och det växte ut ett ting (!) på den, en stor köttbit.
  i kina försöker de odla fram kött, så att det kan bli billigare.
- (med skeptisk röst) va? på riktigt?
- åh alltså nej, jag skojade ju bara.
- mm
- fast jag har en kruka som står i mitt rum, för man vet ju aldrig... i framtiden kanske...

vi står och kollar på änder vid vattnet och killarna "matar" dem med kottar:
"nästa gång ska jag ta med en brödbit och kasta åt en anka så att den kan fånga lyra med munnen, wupp wupp!"

sen sjöng han på en klatchig sång om sin portkod.

bara för att jag har varit töntig och kollat på gene simmons dokusåpa

vem vem vem ja vem hade kunnat ana. gene simmons son är världens BEJB!! omg!
snyyyygg, humoristisk, med en het bohem-stil. och lockigt håår! omg omg!


my man

RSS 2.0