utgång

i lördags gick jag ut. kände mig hyfsat skabbig men ändå smått entusiastisk. jag hade sett fram emot att vi skulle gå till hc som ska ha ganska bra musik och helt ok människor. när vi kom dit var det dock helt tomt. lite fundersamma och chockade satte vi oss vid ett bord och hoppades på att fler skulle dyka upp. det gjorde de dock inte. det har tydligen varit en massa människor där en gång i tiden, så det var lite otippat (på en lördag dessutom). när "f" kom lite senare visade det sig att hon hade sett mig på streetstyle på ett ställe där jag inte trodde att någon  skulle se det, allra minst hon. illa. såg ju ut som en pygméliknande sumobrottare. :/
två hiphop(?)killar satte sig ner och började prata med oss, eller mig, eftersom de andra inte var överdrivet entusiastiska. "a" drog igång världens historia om att hon var med i maffian och övriga sa inte så mycket. jag tyckte hur som helst att det var trevligt med lite sällskap och den blonda killen var en söt liten grabb, fick smaka på hans drink (han var tjejen i sällskapet enligt honom själv då vi andra var macho och drack öl) och så sjöng de två gossarna för mig när de hörde att jag fyllt år. eh, inte pinsamt alls. efter en öde stund på hc bestämde vi oss för att traska vidare då det uppenbarligen inte skedde någon större förbättring. utan bättre alternativ bar det av till viper, men nu med en betydligt reducerad skara. vi tre som var kvar var dock inte redo att avsluta kvällen. vid viper var det betydligt mer party. fullt av dansande fjortisar och slimmon. perfekt. :D bara att skaka rumpa till dålig techno och justin timberlake. det var faktiskt oväntat roligt med lite dans på ett överbelamrat dansgolv med skabbiga killar hängande i hälarna. avdansade och glada bestämde vi oss för att åka hem. det var kallt, vi missade precis bussen men kl. halv sex var jag hemma.

Kommentarer
Postat av: Anonym

åh fyfan va kul! jag blir lite avis asså :P de låter som du fick dig en/två beundrare alltminsann!

2008-03-11 @ 22:31:56
URL: http://wannabepretto.blogg.se
Postat av: Anonym

jorå, det var kul! vi får också ta och gå ut tycker jag(?)
I wish! beundrare är nog en liten, liten överdrift! haha. :P

2008-03-12 @ 12:24:57
URL: http://backfromthedead.blogg.se
Postat av: Anonym

yes de får vi! när jag kommit hem från brasilien! :D nu har jag bihålesinflammation nämligen..

2008-03-12 @ 17:25:36
URL: http://wannabepretto.blogg.se
Postat av: Anonym

oj hjälp, stackars! :( men vi får ta och höras då tycker jag!

2008-03-12 @ 19:56:16
URL: http://backfromthedead.blogg.se
Postat av: Anonym

hur går det med gitarrandet min vän? är det dags att börja söka sig till de större scenerna snart? :P

2008-03-15 @ 13:50:12
URL: http://wannabepretto.blogg.se
Postat av: Anonym

haha, nja inte riktigt än. :P hur går det för dig?
jag har inte kunnat träna någonting än eftersom mekaniken på papis gitarr hade gått sönder men vi var på en musikaffär idag och köpte det som behövdes för att fixa den! dessutom kommer jag antagligen få en helt okej gitarr i försenad födelsedagspresent! :D

2008-03-15 @ 14:18:48
URL: http://backfromthedead.blogg.se
Postat av: Anonym

nejmen åh va kul! då får vi ha värsta gitarrkvällarna :D det går bra. kan mad world flytande nu, har blivit lite mer crazy mer de där "plingandet" ska lära mig nine crimes med damien rice nu :) den verkar okej lätt.

2008-03-15 @ 18:05:10
URL: http://wannabepretto.blogg.se
Postat av: Anonym

jaa!! fett kul!
hjälp. du får inte bli för bra nu! då kommer jag aldrig hinna ikapp. :P

2008-03-17 @ 10:40:01
URL: http://backfromthedead.blogg.se
Postat av: Anonym

deadwoman jag vill ha ditt ris och ros. kan du läsa mitt inlägg "msn" på min blogg och skriva vad jag kan utveckla och göra bättre och så. om jag kan ta med något mer. skulle vara asa sjysst!! och va ärlig :) (om du nu gör det) om du kommer på något bättre ämne att skriva om får du gärna skriva de också!

2008-03-17 @ 14:15:34
URL: http://wannabepretto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0